Vixflo Invest dezvoltă aplicații mobile Hibride sau aplicații mobile cu Android și IOS perfect adaptate pentru toate tipurile de Afaceri.

CARE SUNT SERVICIILE OFERITE?
Proiectare software
     Vă ajutăm cu proiectarea aplicațiilor mobile cât și a sistemele software din spatele acestora pentru a asigura performanța aplicației mobile.
Consultanță strategică
     Analizăm scenariul și vă ajutăm să creați un plan strategic de digitalizare prin servicii de întreținere, promovare și dezvoltarea conținutului pentru aplicații mobile.
Dezvoltare aplicații mobile
     Suntem deja specializați în dezvoltare aplicații mobile hibride sau native atât cu iOS cât și Android, nu rămâne decât să ne cereți o ofertă.

CARE SUNT AVANTAJELE?
Accesibilitate
     Poate fi accesata din orice locatie daca exista conexiune la internet.
Fidelizarea clientului
     Aplicatiile mobile reprezinta unealta ideala pentru a tine clientii aproape.
Dezvoltarea afacerii
     Potențial crescut de atragere a clienților noi și de fidelizare a celor existenti.

EȘTI PREGĂTIT SĂ CONSTRUIEȘTI URMĂTORUL TĂU PRODUS PENTRU DISPOZITIVELE MOBILE?
Fie că ești la început de drum în afaceri, ești pe cale să ridici prima rundă de investiție sau ai nevoie de o aplicație mobilă sau doar un prototip interactiv, vrem să-ți creștem șansele de reușită prin a te ajuta să depășești provocările fiecărei etape din viață.
 
HAI SĂ NE PUNEM PE TREABĂ!
Toate produsele care au transformat lumea au început întâi cu o idee și apoi au trecut la acțiune iar în cazul de față ideea ta este prima acțiune care-ți poate propulsa afacerea către succes. Trimite-ne un e-mail la dev@vixflo.com sau sună-ne la +40 733 324 275 (Silivestru) sau accesează formularul de contact de mai jos.