Vixflo Invest srl

Despre noi

Vixflo Invest srlSuntem o companie tânără dinamică și extrem de bine pregătită reprezentată de o echipă dedicată și prietenoasă cu idei practice și inovative.

Dezvoltăm aplicații web și noi modalități  de a ține pasul cu cele mai recente tehnologii, combinând software-ul open-source cu o interfață ușor de utilizat. Suntem la curent cu tot ce e nou pe piață și vă oferim cele mai bune rezultate pe tot parcusul colaborării.

Produsul nostru principal constă în dezvoltarea site-urilor web pe care le puteți folosi promovând propria afacere în orice colț al lumii de oriunde v-ați afla.

Publicul nostru țintă sunt oamenii care vor să dezvolte o afacere existentă sau vor să înceapă una nouă în mediul online cu un buget redus. Dorim să transmitem un sentiment de încredere, fiind în același timp profesioniști.

Oferta noastră conţine o gamă largă de servicii informatice specializate în mediul online:
 - Creare site web - site-uri de prezentare, magazine online, blog, comunități etc.;
 - Optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) şi promovare în mediul online;
 - Marketing și publicitate online (Google Ads/Facebook Ads);
 - Realizare aplicaţii pentru dispozitivele mobile;
 - Găzduire și întreţinere de site-uri web.
 - Editare conținut video și promovare pentru platforme sociale (SMM)

Ne propunem să aducem claritate în relația cu potențialii clienți, inovație în toate proiectele și performanță în toate colaborările noastre. Credem cu tărie în munca noastră, apreciem și susținem corectitudinea bilaterală, care este esențială să ducem la bun sfârșit toate procedurile de colaborare dorindu-ne ca orice nou proiect să însemne începutul unui parteneriat de lungă durată.

 

Despre Mine

Cu pasiunea mea incontestabilă pentru dezvoltarea web și plăcerea de a construi site-uri și aplicații, mă consider un profesionist dedicat și experimentat în domeniul acesta. Cu peste șapte ani de experiență solidă, am avansat considerabil în această industrie în care tehnologia evoluează rapid.

Silivestru Sandel - Web DeveloperUnul dintre punctele mele forte este cunoașterea profundă a mai multor limbaje de programare și tehnologii relevante pentru dezvoltarea web. Cunosc perfect limbaje de bază precum HTML5, CSS și JavaScript, pe care le utilizez pentru a crea interfețe web
interactive și estetice. Cu PHP și MySQL, am dezvoltat aplicații web complexe și am gestionat baze de date eficient. Expertiza mea se extinde și la lucrul cu XML, care este esențial pentru manipularea și stocarea datelor.

De asemenea, am experiență de lucru cu cadrele de dezvoltare Laravel și WordPress, ceea ce mă ajută să dezvolt proiecte web eficiente și personalizate într-un mod rapid și structurat. Cunoștințele mele în dezvoltarea mobile sunt, de asemenea, impresionante, având abilități în Flutter pentru crearea de aplicații mobile cross-platform și cunoștințe în dezvoltarea nativă pentru platformele Android și iOS.

Această varietate de cunoștințe și experiență mă face un dezvoltator web versatil, capabil să abordeze diverse proiecte și provocări tehnice. Mă bucur să fiu mereu la curent cu ultimele tendințe și inovații din domeniu, astfel încât să pot oferi soluții actuale și adaptate nevoilor clienților mei.

În plus față de cunoștințele tehnice, sunt un comunicator bun și un colaborator eficient. Îmi place să lucrez în echipă, să discut idei și să găsim cele mai bune soluții pentru proiectele noastre. Sunt mereu deschis la învățare și am un simț puternic al răspunderii față de livrarea de calitate a produselor mele.

Pe scurt, sunt un dezvoltator web pasionat și dedicat, cu o experiență semnificativă și o sete constantă de a învăța și de a îmbunătăți. Sunt pregătit să abordez proiecte diverse și să contribui la succesul lor prin intermediul cunoștințelor și abilităților mele solide în dezvoltarea web și mobilă.

  Urmăriți-mă pe LinkedIn   Urmăriți-mă pe Github   Urmăriți-mă pe Twitter  

 

Suntem nerabdatori sa auzim despre proiectele voastre! Contactați-ne folosind pagina de contact a site-ului, scrieți-ne la support@vixflo.ro sau sunați-ne la +40733324275 și vă vom trimite o oferta personalizata pentru nevoile dvs.